مجموعه جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی جزو ۱۰ سایت پربازدید کشور در تعطیلات نوروزی

مدیر پایگاه میراث جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی از قرار گرفتن این مجموعه در بین ۱۰ سایت پربازدید کشور از اول تا سوم فروردین ماه ۱۴۰۵ خبر داد.

به گزارش میراث آریا، فردین عینی گفت: طبق آمار منتشر شده از سوی وزارت میراث‌فرهنگی، مجموعه جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی در بین ۱۰ سایت پربازدید کشور از اول تا سوم فروردین ماه ۱۴۰۵ قرار دارد.

مدیر پایگاه میراث جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی افزود: بر این اساس از یک تا سوم فروردین ماه تعداد ۱۴۵۵ نفر از مجموعه جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی بازدید کرده‌اند که از این میزان ۸۶۲ بازدید مربوط به سوم فروردین ماه است که این مجموعه را در رتبه هفتم پربازدیدترین سایت‌های کشور قرار می‌دهد.

او تاکید کرد: مجموع بازدید از سایت‌های استان اردبیل در این سه روز نیز ۱۵۷۸ نفر بوده است و انتظار می‌رود طی روزهای آتی نیز تعداد بازدیدکنندگان از مجموعه‌های تاریخی و فرهنگی استان افزایش پیدا کند.

عینی با اشاره به بازگشایی مجموعه شیخ صفی از ابتدای فروردین ماه برای بازدید مسافران نوروزی، ادامه داد: بخش‌های مختلف این مجموعه به جز موزه‌ها قابل بازدید برای عموم علاقمندان است و تالار چینی‌خانه مجموعه نیز که یکی از فاخرترین قسمت‌های مجموعه محسوب می‌شود با وجود اینکه در حال مرمت قرار دارد امکان بازدید در حین مرمت برای مسافران نوروزی فراهم شده است.

انتهای پیام/

کد خبر 1405010500330
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha